Ravioli cu prosciutto

Ravioli cu prosciutto
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare mediteraneană. Încercați să faceți acasă ravioli cu prosciutto. Această rețetă face 6 porții cu 662 de calorii , 29 g de proteine și 43 g de grăsime fiecare. Pentru 2,68 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați oregano, unt, brânză ricotta cu lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de lingură de 72% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Ravioli de dovlecei cu ulei de portocale și prosciutto , Ravioli de prosciutto și ciuperci cu sos de unt rumenit cu busuioc și Ravioli de prosciutto și ciuperci cu sos de unt rumenit cu busuioc .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Bateți ricotta, spanacul, prosciutto, gălbenușurile de ou, sare și piper într-un castron mediu pentru a omogeniza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
5 Căni De Nucă De Cocos, împărțite5 Căni De Nucă De Cocos, împărțite
Prin TortPrin Tort
2 Uncii De Brânză Mozzarella Proaspătă, Tăiată Cubulețe2 Uncii De Brânză Mozzarella Proaspătă, Tăiată Cubulețe
3/4 Cană Amestec De Slaw De Varză Tricolor Mărunțit3/4 Cană Amestec De Slaw De Varză Tricolor Mărunțit
Savuros, OptionalSavuros, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Salata Goya Si Condimente De LegumeSalata Goya Si Condimente De Legume
Biscuiti De Gustare Cu Susan ZdrobitBiscuiti De Gustare Cu Susan Zdrobit
3
Puneți 1 lingură de umplutură de ricotta în centrul unui ambalaj wonton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
4
Ungeți ușor marginea ambalajului cu apă. Îndoiți ambalajul în jumătate, înglobând complet umplutura și formând un triunghi. Ciupiți marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Fiecare Nucșoară și SareCiupiți Fiecare Nucșoară și Sare
5
Transferați ravioli pe foi de copt. Repetați cu umplutura și ambalajele rămase. (Se poate pregăti cu până la 2 ore înainte; se acoperă și se pune la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (14 Uncii) De Cartofi Prăjiți Congelați1 Pachet (14 Uncii) De Cartofi Prăjiți Congelați
6
Topiți untul într-o tigaie mică, grea, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Dulci Prăjiți Mărunțiți, UscatiArdei Roșii Dulci Prăjiți Mărunțiți, Uscati
Echipamente pe care le vei folosi
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
7
Adăugați oregano și amestecați 1 minut. Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bloc De Brânză ColbyBloc De Brânză Colby
Roșii Italiene întregi, Decojite, Scurse Bine și TocateRoșii Italiene întregi, Decojite, Scurse Bine și Tocate
8
Se ia de pe foc.
9
Lucrând în loturi, gătiți ravioli într-o oală mare cu apă clocotită cu sare până când se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 4 minute per lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Ciupiți Fiecare Nucșoară și SareCiupiți Fiecare Nucșoară și Sare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Linguriță De Salvie Proaspătă Tocată Sau De Salvie Uscată1/2 Linguriță De Salvie Proaspătă Tocată Sau De Salvie Uscată
10
Transferați ravioli într-un castron mare, puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiti De Gustare Cu Susan ZdrobitBiscuiti De Gustare Cu Susan Zdrobit
11
Se toarnă untul de oregano peste ravioli și se amestecă ușor pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Italiene întregi, Decojite, Scurse Bine și TocateRoșii Italiene întregi, Decojite, Scurse Bine și Tocate
RavioliRavioli
Ardei Roșii Dulci Prăjiți Mărunțiți, UscatiArdei Roșii Dulci Prăjiți Mărunțiți, Uscati
12
Presărați pecorino peste ravioli și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
RavioliRavioli

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Cecchi Chianti Classico cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cecchi Chianti Classico
Cecchi Chianti Classico
Chianti Classico este vinul emblematic al familiei Cecchi. Vinul se caracterizează printr-o culoare roșu rubiniu intens, care tinde spre granit odată cu învechirea. La gust, este armonizat de o aromă uscată, plină. La nas este plin, bogat si vinos, caracterizat prin note de violete.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista