Ravioli Cu Brânză Ușoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Instrucțiuni
1
Așezați 1 linguriță rotunjită umplutură în centrul ambalajului gyoza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Periați ușor marginea învelișului gyoza cu apă. Fold înveliș în jumătate, închizând complet de umplere. Prindeți marginile pentru a sigila.
3
Transferați ravioli pe foaia de copt. Repetați cu umplutura și ambalajele rămase. (Poate fi preparat cu până la 2 ore înainte; la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert. Adăugați cu grijă ravioli în oală. Gatiti pana cand ravioli sunt doar fragede, amestecand usor, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură mare cu fante, transferați ravioli în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Se toarnă sosul peste ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
6
Presărați fiecare cu 1/2 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Se ornează cu busuioc suplimentar și se servește imediat.