Ravioli Cu Brânză Ușoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Instrucțiuni
1
Așezați 1 linguriță rotunjită umplutură în centrul ambalajului gyoza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Periați ușor marginea învelișului gyoza cu apă. Fold înveliș în jumătate, închizând complet de umplere. Prindeți marginile pentru a sigila.
3
Transferați ravioli pe foaia de copt. Repetați cu umplutura și ambalajele rămase. (Poate fi preparat cu până la 2 ore înainte; la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert. Adăugați cu grijă ravioli în oală. Gatiti pana cand ravioli sunt doar fragede, amestecand usor, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură mare cu fante, transferați ravioli în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Se toarnă sosul peste ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Presărați fiecare cu 1/2 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Se ornează cu busuioc suplimentar și se servește imediat.