Ravioli cu brânză de capră cu ardei gras și unt brun

Rețeta Ravioli cu brânză de capră cu ardei gras și unt brun ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 532 calorii. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, făină de porumb, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli Cu Brânză De Capră Cu Ardei Gras Și Unt Brun, Ardei Grași Umpluți Cu Brânză Quinoan Și Capră, și Mini Ardei Grași Umpluți Cu Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Char toți ardeii peste flacăra de gaz sau în broiler până când se înnegrește pe toate părțile.
Se pune într-o pungă de hârtie; sigilați și lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute. Curățați și semințe de ardei; toca.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și roșiile și gătiți până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la minim; gatiti pana cand legumele sunt foarte moi si ceapa se rumeneste, amestecand des, aproximativ 15 minute.
Adăugați ardeii tocați și oțetul. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Presărați ușor foaia de copt cu margini cu făină de porumb.
Se amestecă 8 uncii de brânză de capră, 1/3 cană de parmezan și următoarele 2 ingrediente într-un castron mediu. Aranjați 6 ambalaje wonton pe suprafața de lucru.
Așezați 1 lingură de umplutură de brânză în centrul fiecărui ambalaj. Folosind vârful degetului, umeziți marginile ambalajelor cu apă. Îndoiți toate cele 4 colțuri în sus pentru a vă întâlni în centru, formând forma piramidei; sigilați bine toate cele 4 margini. Prindeți partea superioară pentru a sigila.
Așezați pe foaia de copt pregătită. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Gatiti untul in tigaie mare la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca, amestecand ocazional, aproximativ 4 minute.
Gatiti ravioli in oala cu apa sarata clocotita usor pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Transferați ravioli în tigaie cu unt rumenit. Se aruncă la foc mediu.
Între timp, reîncălziți amestecul de ardei gras; împărțiți între 6 farfurii. Folosind lingura cu fante, ardei top pe fiecare farfurie cu 3 ravioli.
Stropiți cu orice unt rumenit rămas.
Presărați parmezan, nuci de pin prăjite, măsline și arpagic.
* Măsline negre vindecate cu saramură; disponibil la unele supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate și piețele italiene.