Ras El Hanout de casă
Ras El Hanout de casă este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap marinada. Această rețetă servește 2 și costă 2,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 87 calorii. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe de anason, turmeric măcinat, Buzdugan măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Ras El Hanout, Ras El Hanout, și Ras El Hanout pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați scorțișoară, boabe de piper, semințe de coriandru, cubeb, semințe de chimen, păstăi de cardamom, fructe de pădure, cuișoare și semințe de anason într-o tigaie uscată setată la foc mediu-mic. Prăjiți ușor până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă, tremurând astfel încât condimentele să nu ardă (aproximativ două minute). Răciți ușor și îndepărtați semințele de cardamom din păstăi atingând cu ceva greu, cum ar fi un pistil. Aruncați păstăile.
Adăugați condimentele ras el hanout rămase și condimentele prăjite într-o râșniță mică de cafea folosită doar pentru măcinarea condimentelor. Pulsați râșnița pentru a începe lucrurile și lăsați-o să curgă până când amestecul este măcinat într-o pulbere fină. A se păstra într-un borcan etanș într-un loc întunecat și răcoros până când este gata de utilizare.