Rapid Ragu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rapid Ragu. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 570 calorii, 28G de proteine, și 40g de grăsime per portie. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Un amestec de conserve de roșii, ulei de usturoi, marsala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Rapid Ragu, Rigatoni cu Ragu Rapid, și Rulouri Rapide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță largă, de dimensiuni medii și prăjiți pancetta până când începe să se crocante.
Adăugați mielul rupându-l cu o furculiță în tigaia de baconie pe măsură ce se rumeneste.
Sfat în ceapa caramelizată, Marsala, roșiile, lintea și apa și aduceți tigaia la fierbere.
Fierbeți ragu - ul timp de 20 de minute amestecând ocazional.
Se presară peste brânză înainte de servire, dacă se folosește.
1 lingură ulei de măsline
2 cesti de ceapa feliata (aproximativ 2 cepe de marime medie)
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați uleiul de măsline și încălziți.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până când ceapa este un maro auriu profund și moale, aproximativ 25 până la 30 de minute. Asigurați-vă că folosiți o căldură blândă și gătiți ceapa încet, astfel încât să nu ardă. Ceapa se va păstra la frigider până la 1 săptămână.