Rapid Ragu

Rapid Ragu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rapid Ragu. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 570 calorii, 28G de proteine, și 40g de grăsime per portie. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Un amestec de conserve de roșii, ulei de usturoi, marsala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Rapid Ragu, Rigatoni cu Ragu Rapid, și Rulouri Rapide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță largă, de dimensiuni medii și prăjiți pancetta până când începe să se crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați mielul rupându-l cu o furculiță în tigaia de baconie pe măsură ce se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Sfat în ceapa caramelizată, Marsala, roșiile, lintea și apa și aduceți tigaia la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
LinteLinte
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Fierbeți ragu - ul timp de 20 de minute amestecând ocazional.
5
Se presară peste brânză înainte de servire, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
1 lingură ulei de măsline
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
7
2 cesti de ceapa feliata (aproximativ 2 cepe de marime medie)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați uleiul de măsline și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
10
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până când ceapa este un maro auriu profund și moale, aproximativ 25 până la 30 de minute. Asigurați-vă că folosiți o căldură blândă și gătiți ceapa încet, astfel încât să nu ardă. Ceapa se va păstra la frigider până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista