Rajas Poblanas

Rajas Poblanas
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Rajas Poblanas ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 85 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,54 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați CR aproxormme frai aproxulhe, căței de usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Rețete similare sunt Rajas Poblanas, Rajas Poblanas, și Rajas Poblanas (Benzi Poblano).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul, construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mare. Dacă fierbeți, așezați ardeii iute pe o foaie de copt cu margini. Dacă faceți grătar, puneți ardei iute direct pe grătarul grătarului. Se prăjește, întorcându-se ocazional, până se înmoaie și se carbonizează frumos peste tot, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Transferați ardeii iute într-un castron mare; acoperiți cu folie de plastic și lăsați la abur timp de 15 minute. Cojiți ardeii iute. Înjumătățiți pe lungime; aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Tăiați transversal în benzi de 1/4".
4
Încălziți o tigaie mare și uscată la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ceapa; gatiti, amestecand des, pana cand incepeti sa char, 6-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați usturoi; gatiti pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Adăugați oregano și 1 cană de apă; fierbeți până când ceapa este fragedă și apa s-a evaporat, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Adăugați ardei iute; gatiti pana cand aromele se topesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
9
Se ia de pe foc; se amestecă CR.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
10
Adăugați apă cu linguri dacă amestecul este prea uscat. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista