Raita de porumb și dovlecei
Rețeta Raitan de porumb și dovlecei este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 87 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 93 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ulei de salată, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare sunt palak raitan sau raita ușoară cu spanac / raita s, Cotlet de miel la grătar cu cuscus curry și Raita de dovlecei, și Bombay cotlet cu porumb și chimen Raita.
Instrucțiuni
Aburiti porumbul proaspat si dovlecelul pe un raft perforat peste apa clocotita doar pana cand dovlecelul este fraged cand este străpuns, aproximativ 3 minute.
Lăsați să stea până se răcește.
Tăiați ardeii iute serrano pe lungime în sferturi, de la vârf la tulpină, lăsând bucăți de chili atașate la tulpină.
Se toarnă ulei într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mediu-mare.
Adăugați semințe de chimen și semințe de muștar. Când semințele apar, în aproximativ 30 de secunde, adăugați ardei iute și amestecați 1 minut.
Într-un castron, amestecați porumbul, dovlecelul, iaurtul și smântâna. Condimentează după gust cu sare, apoi răzuiește iaurtul raita într-un bol de salată.
Puneți ulei cu semințe și ardei iute pe raita.
Se ornează cu ardei gras și coriandru.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.