Raita de porumb și dovlecei

Raita de porumb și dovlecei
Rețeta Raitan de porumb și dovlecei este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 87 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 93 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ulei de salată, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare sunt palak raitan sau raita ușoară cu spanac / raita s, Cotlet de miel la grătar cu cuscus curry și Raita de dovlecei, și Bombay cotlet cu porumb și chimen Raita.

Instrucțiuni

1
Aburiti porumbul proaspat si dovlecelul pe un raft perforat peste apa clocotita doar pana cand dovlecelul este fraged cand este străpuns, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb ProaspătPorumb Proaspăt
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Lăsați să stea până se răcește.
3
Tăiați ardeii iute serrano pe lungime în sferturi, de la vârf la tulpină, lăsând bucăți de chili atașate la tulpină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
4
Se toarnă ulei într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați semințe de chimen și semințe de muștar. Când semințele apar, în aproximativ 30 de secunde, adăugați ardei iute și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
6
Se ia de pe foc. Mișto.
7
Într-un castron, amestecați porumbul, dovlecelul, iaurtul și smântâna. Condimentează după gust cu sare, apoi răzuiește iaurtul raita într-un bol de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
RaitaRaita
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Puneți ulei cu semințe și ardei iute pe raita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
RaitaRaita
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Se ornează cu ardei gras și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista