Rainbow Sprinklere
Rainbow sprinklere ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 72. O porție conține 81 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Rainbow rolls, Rad Rainbow Raw Pad Thai, și Curcubeu Tropical.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. Într-un castron mare, se amestecă zahărul, untul, scurtarea și ouăle cu lingura până se amestecă. Se amestecă făina, crema de tartru, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Formați aluatul prin lingurițe rotunjite în bile.
Rotiți bilele în zahăr colorat până când sunt acoperite. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați bile la aproximativ 2 inci distanță.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când centrele sunt aproape setate. Se răcește 1 minut; scoateți din foaia de cookie pe suportul de sârmă.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.