Ragu de vițel cu Gorgonzola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 795 calorii, 51G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.84 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, frunzele de cimbru, frunzele de salvie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Pappardelle cu carpa de vitel, Ragu de vițel cu Campanelle, și Pappardelle cu cârpă de vițel Tangy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți vițelul la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2
Încălziți un cuptor olandez sau o oală mare la foc mediu-mare cu EVOO. Se usucă vițelul cu prosoape de hârtie și se adaugă în oală. Caramelizați, rumeniți și sfărâmați vițelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Se presară sare și piper, ienibahar și câteva grătare de nucșoară. Apoi adăugați usturoiul, morcovii, ceapa, salvie și cimbru. Gatiti, partial acoperit, 8-10 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
4
Adăugați pasta de roșii și amestecați până la parfum, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
5
Adăugați stocul, laptele, vinul și gorgonzola. Reduceți căldura și fierbeți la un balon scăzut timp de 1 oră, amestecând ocazional. Se răcește și se păstrează la frigider pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Pentru a servi, încălziți ragu - ul la foc mediu în timp ce aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru paste. Sareți apa și gătiți pastele la al dente, rezervând 1 cană de apă de gătit cu amidon înainte de a se scurge. Aruncați pastele cu apa și jumătate din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Serviți în boluri puțin adânci, acoperite cu ragu rămas. Treceți brânza rasă la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat