Salata de paste Neptune

Salata de paste Neptune
Salata de paste Neptune ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Pentru 1,12 USD per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 281 de calorii, 7 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână iarbă de mărar, maioneză, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Salata de paste Neptune, Salata Neptune și Salata Neptune's Seafood Chef.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj; se scurge si se clateste in apa rece. Într-un castron, combina pastele, crabul, ceapa și portocalele. Într-un alt bol, combinați smântâna, maioneza, sucul de portocale, sarea și mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
CrabiCrabi
MărarMărar
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați la amestecul de paste; arunca pentru a acoperi. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 80 de dolari.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Revista