Ragout De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ragutul de porc. O porție conține 478 calorii, 41G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de muschi de porc dezosat, roșii conservate, cârnați de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 76%. Ragout de porc și fenicul, Ragout de carne de porc și prune, și Ragout De Porc Dijon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de porc; tăiați carnea de porc în cuburi de 1/4 inch.
Scoateți carcasa din cârnați. Gătiți cârnații într-un cuptor olandez la foc mediu-mare până se rumenesc; se amestecă pentru a se sfărâma.
Scoateți cârnații din tigaie cu o lingură cu fante.
Adăugați ceapa în tigaie; se sotează 4 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați carne de porc, și saut 5 minute.
Adăugați cârnați, rozmarin, sare și piper. Se amestecă în bulion și vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Se aduce la fierbere; gatiti 5 minute.
Adăugați roșiile și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Se servește peste paste și se presară cu brânză.
Garnisiți cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.