Ragout de fasole albă cu pâine prăjită

Ragout de fasole albă cu pâine prăjită
Ragout de fasole albă cu pâine prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,66 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 393 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 143 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ceapă, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Ragout de fasole albă cu pâine prăjită, Ragout De Fasole Albă, și Cârnați, Escarole și Ragout de fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsați ceapa într-un robot de bucătărie până când se toacă fin, dar nu pur și simplu (ar trebui să aveți aproximativ 2 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați într-un castron mediu.Pulsați ardeiul gras în procesor până când se toacă fin, dar nu este purificat (ar trebui să aveți aproximativ 1 cană); se adaugă în castron și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și greacăldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă amestecul de ceapă (poatese împrăștie) și se condimentează cu sare și piper.Simmer, amestecând adesea, până când legumele suntcomplet înmuiat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați usturoiul ras fin și pasta de roșiiși gătiți, amestecând des, până când pasta de roșiiîncepe să devină roșu intens, aproximativ 3 minute.Măsurați 1/2 cană soffritto și puneți deoparte;rezervați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați soffrittoto rămas într-un recipient și lăsați să se răcească complet,neacoperit. Acoperiți și depozitați în frigiderpână la 4 zile sau congelați până la 3 luni.
7
Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. frecați felii cu părțile tăiate ale cuișorului de usturoi rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Așezați pâinea pe o foaie de coptși presărați 1 lingură de parmezan peste fiecarefelii. Prăjiți până când brânza începe să se rumenească,aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
9
Încălziți rezervat 1/2 cană soffritto și fasole în aceeași tigaie la foc mediu-mare.Gatiti, amestecand des, pana se incalzeste,aproximativ 1 minut. Se amestecă în 3 cani bulion; aducela fierbere. Fierbeti la foc mic, răzuire până maronbits, până când lichidul este ușor îngroșat, 3-4Minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați roșiile și restul de 1 ceașcăbulion; se fierbe până când roșiile sunt fragede,3-4 minute. Se amestecă 2 linguri de parmezan.Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
11
Împărțiți pâinea între boluri. Sus cuunele amestec de fasole și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se ornează curămânând 2 linguri parmezan și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
13
Stropiți cu ulei, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
14
Per porție: 340 calorii, 13 g grăsime, 8 g fibre
15
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista