Ragout Cremos De Ciuperci Sălbatice
Cremă de ciuperci sălbatice Ragout ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,94 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de măsline, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ragout De Ciuperci Sălbatice Peste Mămăligă Cremoasă, Stridii Coapte Cu Ragut De Ciuperci Sălbatice, și Rago De Ciuperci Sălbatice În Coji De Foietaj.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline și 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu-mare. Se amestecă ciupercile cu un vârf de sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand orice lichid se evapora si ciupercile sunt maro deschis, 8-10 minute.
Adăugați 1/2 lingură de unt și șalotă; gătiți, amestecând, până când ciupercile sunt caramelizate și aproape fragede, aproximativ 10 minute.
Stropiți în coniac și oțet; gătiți până se evaporă lichidul, 1 minut. Se amestecă în creme fraiche.
Se amestecă bulionul de pui, maghiranul și sarea și piperul negru după gust. Reduceți căldura la mediu-scăzut, gătiți până se îngroașă ușor și ciupercile sunt fragede, 10 până la 15 minute.