Rago de pui și cârnați este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 318 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ceapă, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mămăligă-Ragut De Cârnați, Ragout de cârnați cu linguină, și Rondele de mămăligă cu Ragou de cârnați.
Instrucțiuni
1
Înveliți un cuptor olandez cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați pui și gătiți 2 minute, amestecând frecvent.