Raft de miel cu Pesto de mentă-busuioc
Rack de miel cu Pesto de menta-busuioc este un fără gluten și דל פחמימות, garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 272 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 116 fani. Dacă aveți la îndemână nuci, sare, frunze ușor de mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Raft de miel cu Pesto de mentă-busuioc, Grătar de miel prăjit cu Pesto de mentă, și Grătar de miel la grătar cu Pesto de busuioc de fistic.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Amestecați menta, busuiocul, nucile, brânza, sucul de lămâie, usturoiul, 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un robot de bucătărie până când ierburile sunt tocate mărunt. Cu mașina în funcțiune, amestecați treptat 1/3 cană de ulei până când amestecul este neted și cremos.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Presărați generos rafturile de miel cu sare și piper.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie pentru grătar sau o tigaie mare și grea la foc mare.
Așezați 1 raft de miel în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați carnea de miel cu partea în sus pe o foaie mare de copt mare. Repetați cu restul de 2 rafturi de miel.
Prăjiți mielul la cuptor până când este gătit până la coacerea dorită, aproximativ 20 de minute pentru mediu-rar.
Transferați rafturile de miel pe o suprafață de lucru. Se lasă deoparte 10 minute.
Tăiați mielul între oase în cotlete simple.
Întindeți pesto - ul pe 1 parte tăiată a fiecărui cotlet. Aranjați cotletele, pesto-ul în sus, pe farfurii sau pe un platou și serviți.
Sfat înainte: rafturile pentru pesto și miel pot fi pregătite până în acest moment cu 1 zi înainte. Acoperiți pesto-ul și mielul separat și dați-l la frigider. Lăsați timp suplimentar pentru ca mielul răcit să se prăjească.
Alternativ, rafturile de miel pot fi feliate apoi fierte înainte de servire. Pentru a fierbe mielul: folosiți 18 până la 24 de cotlete de coaste de miel cu carne (aproximativ 2 1/2 uncii fiecare, din 3 rafturi de miel). Preîncălziți broilerul. Aranjați Cotletele de miel într-un singur strat peste 2 foi grele de copt. Periați ușor Cotletele de miel cu ulei și presărați sare și piper. Urmărind cu atenție, fierbeți Cotletele de miel la 3 inci de sursa de căldură până când sunt fierte până la coacerea dorită, aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Întindeți pesto-ul peste cotlete. Aranjați cotletele pesto cu fața în sus pe farfurii sau pe un platou și serviți.
Vin recomandat #1: Boroli Barolo 1998
Regiune / origine: Barolo, Piemont
Struguri / VARIETAL: Nebbiolo
Vin recomandat #2: Avignonesi Vino Nobile d ' Montepulciano 2001
Regiunea / originea: Montepulciano, Toscana
Struguri / VARIETAL: Sangiovese ( Prugnolo Gentile-clona locală a sangiovese)