Raft de miel cu Jus de roșii prăjite

Raft de miel cu Jus de roșii prăjite
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Rack de miel cu Jus de roșii prăjite ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, crenguțe de cimbru, stoc bogat de vițel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Grătar de miel prăjit, Grătar de miel prăjit, și Grătar de miel la grătar cu sos de roșii-mentă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Condimentați rafturile de miel cu sare și piper. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați 1 din rafturile de miel și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Transferați mielul într-un platou și rumeniți celălalt raft. Întoarceți ambele rafturi pentru miel în tigaie cu coastele îndreptate în sus. Frecați fiecare raft cu 3 căței de usturoi și 1/2 lingură de unt și puneți crenguțele de cimbru dedesubt. Prăjiți mielul 10 minute pentru mediu rar sau până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 13
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați mielul pe o tăietură, acoperiți ușor și lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Între timp, turnați grăsimea din tigaie și aruncați cimbru, apoi puneți tigaia la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați bulionul de vițel și fierbeți, răzuind orice bucăți rumenite de pe fund. Puneți restul de 2 căței de usturoi și adăugați-i în tigaie cu roșiile tocate; gatiti pana se ingroasa usor, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la minim și amestecați restul de 3 linguri de ulei de măsline și 1 lingură de unt. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Stoc De VițelStoc De Vițel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Tăiați mielul în cotlet dublu între coaste și serviți cu Jus de roșii și roșii prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista