Raft de miel cu crustă de ierburi cu cartofi de rozmarin

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Raftul de miel cu crustă de ierburi cu cartofi de rozmarin ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 369 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, muștar măcinat cu piatră, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Raft de miel cu crustă de afine cu cartofi de rozmarin, Raft de miel cu crustă de ierburi, și Raft de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aruncați cartofii cu ulei într-o tigaie de prăjire superficială.
Între timp, combinați muștarul, 1 lingură de rozmarin, cimbru și usturoi; se întinde pe partea cărnoasă și capetele suportului de miel.
Adăugați pene de ceapă, restul de 2 linguri de rozmarin, sare și piper în cartofi; se amestecă bine. Împingeți amestecul pe marginile tigaiei; așezați raftul de miel, cu carnea în sus, în centru.
Coaceți 22 de minute sau până când temperatura internă a mielului ajunge la 140 pentru mediu-rar.
Transferați suportul pe o placă de sculptură; cort cu folie și lăsați să stea 5 minute (temperatura va crește la 145).
Transferați amestecul de cartofi pe 4 farfurii calde.
Tăiați mielul transversal în 8 cotlete; transferați în farfurii și serviți.