Raft de miel cu crustă de ierburi
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în cutia dvs. de rețete, Raft de miel cu crustă de ierburi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 1046 de calorii, 38 g de proteine și 93 g de grăsimi. Pentru 7,05 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. Mergeți la magazin și luați cimbru, cățel de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 70%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi Rack of Lamb cu crustă de ierburi, Rack de miel cu crustă de ierburi și Rack de miel cu crustă de ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375°. Într-un vas puțin adânc, combinați pesmetul, pătrunjelul, cimbru și usturoiul.
Adăugați ulei și amestecați; pus deoparte.
Presărați mielul cu sare și piper. Într-o tigaie mare, rumeniți carnea pe ambele părți.
Ungeți muștarul deasupra cărnii, apoi rulați în amestecul de pesmet.
Așezați rafturile într-o tavă de copt puțin adâncă una lângă alta, cu oasele întrețesute, sprijinindu-se unele pe altele.
Coaceți 30-40 de minute sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.