Radicchio Balsamic Prăjit
Radicchio balsamic prăjit necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 141 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 4 și costă $2.22 pe portie. Un amestec de oțet balsamic, cimbru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 87%. Radicchio Balsamic Prăjit, Radicchio Balsamic prăjit și pere, și Friptură de fier plat cu Radicchio prăjit Balsamic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Clătiți panele radicchio în apă rece; scuturați ușor excesul de apă (nu uscați complet).
Așezați radicchio într-un castron mare.
Stropiți cu ulei de măsline și presărați cimbru, sare și piper; aruncați pentru a acoperi.
Aranjați panele radicchio, cu 1 tăietură în sus, pe foaia de copt cu margini. Prăjiți până se ofilesc, aproximativ 12 minute. Întoarceți și prăjiți până se înmoaie, cu aproximativ 8 minute mai mult.
Aranjați radicchio pe platou, stropiți cu oțet balsamic și serviți.
Radicchio (cicoare italiană cu frunze roșii) este disponibil în multe soiuri. Cele mai răspândite în această țară sunt soiul round head (di Castelfranco sau di Chioggia), folosit în mod tradițional în salate, și radicchio di Treviso lung, plat, în formă de deget, care este excelent la grătar.