Radicchio Balsamic Prăjit

Radicchio Balsamic Prăjit
Radicchio balsamic prăjit necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 141 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 4 și costă $2.22 pe portie. Un amestec de oțet balsamic, cimbru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 87%. Radicchio Balsamic Prăjit, Radicchio Balsamic prăjit și pere, și Friptură de fier plat cu Radicchio prăjit Balsamic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Clătiți panele radicchio în apă rece; scuturați ușor excesul de apă (nu uscați complet).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați radicchio într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Stropiți cu ulei de măsline și presărați cimbru, sare și piper; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
4
Aranjați panele radicchio, cu 1 tăietură în sus, pe foaia de copt cu margini. Prăjiți până se ofilesc, aproximativ 12 minute. Întoarceți și prăjiți până se înmoaie, cu aproximativ 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Aranjați radicchio pe platou, stropiți cu oțet balsamic și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
6
Sfat De Piață
7
Radicchio (cicoare italiană cu frunze roșii) este disponibil în multe soiuri. Cele mai răspândite în această țară sunt soiul round head (di Castelfranco sau di Chioggia), folosit în mod tradițional în salate, și radicchio di Treviso lung, plat, în formă de deget, care este excelent la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
AndiveAndive
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista