Rabe de Broccoli cu crutoane de mămăligă
Broccoli Rabe cu crutoane Polenta este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 128 calorii. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, mămăligă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 88%. Încercați Rabe de Broccoli cu crutoane de mămăligă, Mănâncă pentru opt dolari: Polenta cu Rabe de Broccoli, și Cârnați și Broccoli Rabe cu Polenta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 8 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Tăiați rabe de broccoli în bucăți de 2 inci. Gatiti broccoli rabe in apa clocotita 2 minute; se scurge.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ardeiul roșu zdrobit și usturoiul în tigaie; gătiți 30 de secunde, amestecând ocazional.
Adăugați rabe de broccoli în tigaie; gătiți 2 minute. Se amestecă sare și piper negru.
Tăiați patru felii de polenta frigorifică de 1 inch; tăiați felii în cuburi de 1 inch.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați mămăligă; gătiți 8 minute, transformându-vă în maro pe toate părțile. Top broccoli rabe cu crutoane.