r : tort de făină de nucă de cocos cu glazură de nucă de cocos

r : tort de făină de nucă de cocos cu glazură de nucă de cocos
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și desert primar? r: tortul cu făină de nucă de cocos cu glazură de nucă de cocos ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 772 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, extract de nucă de cocos, răspândire de nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu tort de morcovi cu făină de cocos cu glazură de brânză cremă, Tort de făină de nucă de cocos cu ciocolată cu glazură de Mousse de ciocolată, și Tort de nucă de cocos-fasole de vanilie cu glazură de cremă de unt de bezea de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit.Bateți o duzină de ouă, două căni de lapte de cocos și până la trei sferturi de cană de miere împreună cu extracte de vanilie, nucă de cocos și portocale până când sunt netede, cremoase și uniforme atât în culoare, cât și în textură.Aruncați două căni de făină de nucă de cocos, o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu și un sfert de linguriță de sare de mare nerafinată în amestecul de ouă, miere și extracte și continuați să bateți până se formează un aluat neted.Ungeți și făinați două cutii de tort de opt inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Nucă De CocosFăină De Nucă De Cocos
Lapte De CocosLapte De Cocos
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Sare De MareSare De Mare
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
PortocaliuPortocaliu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se toarnă, sau lingura, aluatul de tort în conservele unse și făinoase, scuturându-le pentru a uniformiza aluatul și netezindu-l cu spatele unei linguri sau cu o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade Fahrenheit timp de aproximativ patruzeci de minute, sau până când prăjitura se separă de părțile laterale ale cositorului și o scobitoare introdusă în centrul cake.Lăsați tortul să se răcească complet înainte de a-l scoate din tablă și de a glazura cu glazura de nucă de cocos de mai jos.Bateți toate ingredientele pentru glazură împreună până când sunt combinate bine.Dați la frigider glazura timp de cinci până la zece minute, astfel încât să se rigidizeze puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Scoateți din frigider, bateți aproximativ un minut.Înghețați-vă tortul.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista