R. C. R. cu oua prajite

Rincrusti cu ouă prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 4 și costă $1.67 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ R8STI: caserola de cartofi tocata cu sunca si oua, Friptură Și Ouă Cu Rosti De Cartofi Și Sos De Friptură Asiatică, și Ouă scoțiene – ce ar putea bate ouăle fierte prăjite adânc atunci când sunt acoperite cu cârnați.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare,adăugați apă rece pentru a acoperi șisezon generos cu sare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți până când vârful unui cuțit de tăiat alunecă ușor aproximativ 1/2" în cartofi, 8-10 minute.
Scurgeți cartofii și lăsați-LSE răcește. Se răcește până se întărește, aproximativ 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 300cartofi F. Peelpotatoes. Folosind găurile mari deo răzătoare cutie, cartofi grătar. Melt4 linguri unt într-un 12 " ovenproofskillet la foc mediu-mic.
Adăugațicartofi. Se condimentează cu sare șipiper; apăsați ușor pentru a compacta.Gatiti, ocazional scuturând Panto slăbiți, până când partea de jos este de aurmaro și clare, 15-20 de minute.
Glisați r8sti pe o farfurie. Întoarceți cu atenție tigaia peste farfurie și întoarceți-o pentru a reveni la tigaie, sideup rumenit. Dot 1 lingura de unt în jurul marginii, permițându-i să se topească în jurul andunder R. Condimentează cu sare șipiper și gătește până când partea a doua este maro aurie și centruleste fragedă, cu 10-15 minute mai mult.
Top r8sti cu brânză și coacepână când brânza se topește, 5-8 minute.
Între timp, topiți restul de 1 lingurăunt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic. Crack ouă intoskillet și se fierbe până când albusurile sunt justset, aproximativ 4 minute.
Se taie r-ul în sferturi, se acoperă cuouă și se ornează cu pătrunjel.