Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Quinoan roșu de migdale-susan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 248 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă, quinoa, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Quinoa cu nuci cu fructe de padure Inca, Rețetă De Quinoa Cu Scorțișoară Caldă Și Nucă, și Nuci De Migdale Pecan Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 1 2/3 căni de apă și quinoa la fiert într-o cratiță medie. Reduceți căldura la minim și fierbeți 12 minute sau până când quinoa este fragedă; scurgere. Se amestecă migdalele, sucul, uleiurile, sarea și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Ceapă
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Suc
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Quinoa balsamică și de struguri: pregătiți quinoa conform instrucțiunilor din rețeta principală; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Struguri
3
Puneți quinoa într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați 2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate, 1 lingură de oțet balsamic alb, 2 lingurițe de ulei de măsline extravirgin, 1/4 linguriță de sare kosher și 20 de struguri roșii fără semințe înjumătățiți, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate
Ulei De Măsline Extra Virgin
Oțet Balsamic Alb
Struguri Roșii Fără Semințe
Sare Kosher
5
Servește 4 (Dimensiune de servire: aproximativ 3/4 cană) calorii 201; grăsime 8g( sat 3G); sodiu 133 mg
6
Quinoa de mazăre cu lămâie: pregătiți quinoa conform instrucțiunilor din rețeta principală; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Lămâie
7
Adăugați 1 cană de mazăre de zahăr înjumătățită în diagonală, 1/4 cană suc proaspăt de lămâie, 1 lingură ulei de măsline extravirgin, 1 linguriță cimbru proaspăt tocat, 1/4 linguriță sare kosher și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Piper Negru Măcinat
Mazăre De Zahăr
Cimbru Proaspăt
Sare Kosher
Suc De Lămâie
8
Servește 4 (Dimensiune de servire: aproximativ 2/3 cană) calorii 201; grăsime 6G( sat 5g); sodiu 131 mg
9
Salată de fasole Quinoa: pregătiți quinoa conform instrucțiunilor din rețeta principală; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
10
Adăugați 1/4 cană de ceapă roșie tocată; 4 lingurițe de oțet de vin roșu; 1 lingură de ulei de măsline extravirgin; 1/4 linguriță sare kosher; 1 (15 uncii) poate fasole cannellini nesărată, clătită și scursă; și 2 roșii prune tăiate cubulețe, amestecând pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Fasole Cannellini
Oțet De Vin Roșu
Prune Roșii
Sare Kosher
Ceapă Roșie
11
Servește 4 (Dimensiune de servire: aproximativ 1 cană) calorii 243; grăsime 4G( sat 5g); sodiu 150 mg