Quinoa roșie a lui Mindy Fox, sparanghel crud și salată de andive cu Parmigiano-Reggiano ras
Quinoa roșie a lui Mindy Fox, sparanghel crud și salată de andive cu Parmigiano-Reggiano ras ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 354 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $2.02 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, andive belgiene, quinoa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Salată Portobello La Grătar Cu Parmigiano-Reggiano Ras, Salată de paste Penne cu Parmigiano ras-Reggiano, și Smochine și Prosciutto cu mentă și Parmigiano-Reggiano ras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă două căni de apă într-o cratiță de dimensiuni medii.
Adăugați quinoa. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți și reduceți căldura la minim pentru a menține un foc mic. Gatiti pana cand quinoa absoarbe apa, aproximativ 15 minute.
Între timp, puneți o tigaie mare uscată la foc mediu-mic și adăugați nucile de pin. Prăjiți nucile de pin, aruncând ocazional, până se rumenesc ușor, 4 până la 6 minute.
Transferați nucile de pin pe o farfurie când ați terminat și opriți focul.
Tăiați vârfurile sparanghelului, apoi sfărâmați vârfurile pe lungime. Tăiați subțire tulpinile de sparanghel transversal la o diagonală ușoară.
Tăiați Andiva transversal la o diagonală ușoară în felii groase de 1/2 inch. Aruncați bazele andivei.
Când quinoa este gata, întindeți-o pe o foaie mare de copt așezată peste o grătar (astfel fundul se răcește rapid).
Lăsați quinoa să se răcească, aproximativ cinci până la zece minute.
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele, plus 1/2 linguriță de sare și aruncați ușor. Împărțiți salata între patru farfurii și serviți, condimentând cu mai multă sare după gust.