Quinoa Pilaf cu pui mărunțit

Quinoa Pilaf cu pui mărunțit
Quinoa Pilaf cu pui mărunțit este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 318 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 258 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare și piper, ulei de nucă de cocos, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de nucă de cocos ar putea urma acest curs principal cu Ciocolată neagră zmeură nucă de cocos fulgi de ovăz Cookie-uri (făcute cu ulei de nucă de cocos!) ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 80%. Încercați Crockpot Teriyaki pui peste quinoa Pilaf, Cârnați de pui de mere quinoa coaceți cu varză de Bruxelles mărunțită și cartofi dulci, și Quinoa Pilaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de nucă de cocos într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, telina si morcovii in uleiul incins pana se inmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați quinoa, bulionul de pui, condimentul Italian și salvia. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți căldura la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când lichidul a fost absorbit și quinoa este fragedă, aproximativ 20 de minute. Se amestecă carnea de pui; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
Carne De PuiCarne De Pui
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista