Quinoa greacă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 344 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână sare și piper, brânză feta, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Salată Grecească De Quinoa, Salată Grecească De Quinoa, și Salată Grecească De Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți quinoa și apa până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți; fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când toată apa este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Într-un castron mare, aruncați quinoa gătită, castraveți, ardei gras, ceapă, brânză și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Quinoa Gătită
Ardei Gras
Castravete
Brânză
Măsline
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru pansament cu biciul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Se toarnă peste salată și se aruncă bine. Capac; la frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.