Quinoa Din California

Quinoa Din California
Quinoa din California ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți măsline grecești, brânză feta, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Încercați Salată De Quinoa Din California, California Quinoa Bowl, și Salata de Quinoa din California Whole Food pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați quinoa și usturoiul; gătiți și amestecați 2-3 minute sau până când quinoa se rumeneste ușor. Se amestecă dovlecelul și apa; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, acoperit, 12-15 minute sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă ingredientele rămase; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista