Quinoa cu usturoi prăjit, roșii și spanac

Quinoa cu usturoi prăjit, roșii și spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cap de usturoi, piper, quinoa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Quinoa cu usturoi prăjit, roșii și spanac, Quinoa cu usturoi prăjit, roșii, spanac și nuci de pin, și Paste cu spanac proaspăt, roșii și usturoi prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea de hârtie din capul de usturoi.
Tăiați capul de usturoi în jumătate transversal, rupându-vă pentru a separa cuișoarele întregi. Înfășurați jumătate din cap în folie; rezervați usturoiul rămas pentru o altă utilizare.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați șalotă și ardei roșu în tigaie; gatiti 1 minut.
Adăugați quinoa în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Adăugați vin; gatiti pana se absoarbe lichidul, amestecand continuu.
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc; se amestecă pulpa de usturoi, spanacul, roșiile, brânza și sarea.