Quick Homestyle pui și biscuiți

Quick Homestyle pui și biscuiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rapid puiul și biscuiții Homestyle. Această rețetă face 6 porții cu 345 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți amidon de porumb, aluat de biscuiți, praf de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Homestyle Plăcintă Cu Oală De Pui, Homestyle Plăcintă Cu Oală De Pui, și Homestyle Plăcintă Cu Oală De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 8 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Presărați puiul cu sare și piper negru și puneți-l în apa clocotită. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți până când puiul nu mai este roz în interior, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scoateți puiul și tocați. Rezervați apa în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Amestecați cartofii, morcovii, țelina, ceapa, cuburile de bulion de pui și frunzele de dafin în apă și readuceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când legumele sunt fragede, 15 până la 20 de minute. Întoarceți puiul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De PuiCub De Bouillon De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
6
Bateți amidonul de porumb cu 3 linguri de apă într-un bol mic până se omogenizează și amestecați amestecul în supa fierbinte până când supa s-a îngroșat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Se toarnă supa într-o farfurie de caserolă de 9x9 inci și se acoperă cu biscuiți. Topiți untul într-o cratiță mică. Se amestecă praful de usturoi, pudra de ceapă și pătrunjelul în unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
UmărUmăr
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Ungeți biscuiții cu unt condimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când biscuiții se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista