Quick Cran-Gelatină De Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați rapid gelatina Cran-zmeură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 226 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 72 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți umplutură de plăcintă cu zmeură, sos de afine jeleu, topping bătut în carton și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 8%. Încearcă Cran-Gelatină De Zmeură, Cran-Salată De Gelatină De Zmeură, și Gelatină Stratificată Cran-Mandarină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită. Într-un castron mic, amestecați sosul de afine; se amestecă în amestec de gelatină până se omogenizează. Se da la frigider pana se intareste partial, aproximativ 1-1 / 2 ore.
Îndoiți umplutura de plăcintă.
Transferați într-o matriță inelară cu 6 cani acoperită cu spray de gătit. La frigider timp de 4 ore sau până când este setat.
Desfaceți pe o farfurie de servire. Țeavă biciuit topping în centrul inelului.