Quick Chile Verde
Quick Chile Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 494 calorii, 29G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,4 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, ceapă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu Chile verde rapid, Rapid și ușor de casă Chile Verde Burritos, și Carne de porc Chile Verde cu Salsa roșie Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sub un broiler preîncălzit pe o foaie mică de copt, prăjiți tomatillos cu pielea în sus, 3 căței de usturoi necojite și poblano chile, 5-7 minute în total. Întoarceți poblano chile de câteva ori pentru a înnegri toate părțile.
Alunecați pielea de pe poblano chile și îndepărtați tulpina și alunecați pielea de usturoi de pe cuișoarele prăjite. Într-un blender, combinați poblano, usturoiul prăjit, tomatillos cu pielea lor, orice sucuri de prăjire în tigaie, precum și jalapenos, coriandru și un vârf de sare. Se amestecă la mare până se face piure.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o oală grea pentru supă (cum ar fi un cuptor olandez din fontă) la foc mediu până când strălucește.
Adăugați carnea de porc și gătiți până nu mai este roz, în loturi, dacă este necesar.
Scoateți carnea de porc din oală cu o lingură pliată, lăsând în urmă cel puțin o lingură de grăsime.
Adăugați ceapa și gătiți până la moale și auriu, aproximativ 5 minute. În timp ce ceapa se gătește, tocați cățelele de usturoi rămase și adăugați-le în oală împreună cu oregano. Gatiti un minut mai mult.
Întoarceți carnea de porc în oală și adăugați amestecul de tomatillo și bulionul de pui (bulionul ar trebui să acopere doar carnea de porc).
Adăugați cuișoarele și dați la fiert. Se fierbe 30 de minute sau mai mult dacă timpul permite. Se condimentează cu sare și piper și se servește cu o garnitură de coriandru.