Quiche Lorraine în 4 pași simpli
Quiche Lorraine în 4 pași simpli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 481 calorii, 13g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,4 USD pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 70 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie scurtă gata de rulat, slănină strecurată, cremă dublă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Quiche Ușoară Lorraine, Quiche Lorraine, și Quiche Lorraine.
Instrucțiuni
Întindeți patiseria și ridicați-o în staniu: lăsați patiseria să se înmoaie la temperatura camerei, astfel încât să nu se crape la rulare. Ușor făină de rulare pin și suprafața de lucru. Apăsați ușor partea de sus a produselor de patiserie, de la capătul cel mai apropiat de dvs. spre exterior, de câteva ori, rotiți 90, apoi repetați până la 1 cm grosime. Acum întindeți produse de patiserie într-o singură direcție, întorcând fiecare pereche de rulouri, într-un cerc cu grosimea unei monede de 1. Folosiți sucitorul pentru a ridica patiseria în sus și peste tablă, cu fața înfăinată în sus.
Tapetați cositorul și tăiați patiseria: neteziți patiseria peste baza cositorului pentru a îndepărta orice buzunare de aer. Ușor ușura patiserie în marginea interioară de staniu și împotriva părțile laterale. Tăiați patiseria deasupra cu foarfece de bucătărie, astfel încât patiseria să se ridice la 1 cm deasupra jantei.
Rulați excesul de patiserie într-o bilă mică și folosiți-l pentru a apăsa patiseria în marginile canelate. Se răcește timp de 30 de minute, acoperit cu folie alimentară. Orice rămas poate fi răcit și reutilizat sau congelat până la o lună.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Tăiați o bucată mare de pergament de copt, apoi strângeți-o într-o bilă. Deschideți-l și folosiți-l pentru a alinia carcasa de patiserie răcită, apoi introduceți boabele de copt cu mai multe pe laturi, pentru a susține peretele de patiserie atunci când coaceți.
Coaceți pe o foaie de copt timp de 15-20 de minute până când părțile laterale sunt clare și setate.
Scoateți din cuptor și ridicați cu grijă hârtia și fasolea. Întoarceți patiseria la cuptor și gătiți încă 5 minute sau până când baza și părțile laterale sunt aurii și crocante.
Umpleți carcasa de patiserie și coaceți cuptorul inferior la 150C / ventilator 130C / gaz
Încălziți o tigaie, apoi prăjiți slănina până devine aurie. Se împrăștie peste baza de patiserie, aruncând excesul de grăsime, urmat de brânză.
Amestecați ouăle, smântâna și nucșoara împreună, apoi umpleți pe jumătate Carcasa. Așezați foaia de copt pe un raft al cuptorului, apoi turnați restul amestecului.
Coaceți timp de 30-35 de minute sau până când este setat.
Scoateți și lăsați să se răcească timp de 10 minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Vinul spumant, Bordeaux și șampania sunt alegerile mele de top pentru Quiche Lorraine. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Veuve Clicquot Yellow Label Brut (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Veuve Clicquot etichetă galbenă Brut ( jumătate de sticlă)]()
Veuve Clicquot etichetă galbenă Brut ( jumătate de sticlă)
O casă de șampanie este în cele din urmă judecată după calitatea Brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecului de șampanie.Aceasta este o artă în care excelează Casa Veuve Clicquot. Eticheta noastră Brut Yellow reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consistentă a stilului nostru de casă.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o notă de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.