Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Quiche Lorraine. O porție conține 965 calorii, 30g de proteine, și 77g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,71 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, ouă, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Quiche Lorraine, Quiche Lorraine, și Quiche Lorraine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la425.Montați piecrust într-o placă de plăcintă de 9 inci; pliați marginile sub și sertizați. Înțepați fundul și părțile laterale ale crustei cu o furculiță; coaceți 6 până la 8 minute sau până se rumenesc ușor. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se răcește piecrust pe un suport de sârmă cu pregătirea umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
3
Gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând des, 7 până la 8 minute sau până când este crocantă; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
4
Presărați slănină peste fundul cojii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Presară ceapă verde peste slănină; presară jumătate de brânză elvețiană peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Brânză Elvețiană
Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Bateți împreună ouăle bătute și următoarele 5ingrediente. Cu atențiese toarnă amestecul de ouă peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Presărați brânza rămasă peste amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Ouă
8
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc ușor și se așează la mijloc. Se răcește cu 15 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Mouton Cadet Bordeaux Rouge cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.