Quiche Lorena II
Quiche Lorena II necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 206 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o masă mediteraneană de dimineață. Dacă aveți la îndemână slănină, brânză elvețiană, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Noua Quiche Lorraine, Quiche Lorraine, și Quiche Lorraine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Căptușiți coaja de patiserie cu folie.
Coaceți în cuptor timp de 8 minute.
Îndepărtați folia și coaceți încă 5 minute sau până când crusta este setată și uscată.
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura la 325 grade F (165 grade C).
Într-o tigaie mare, gătiți slănina până când este crocantă.
Scurgeți și rezervați 2 linguri de picături. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte. Gatiti ceapa in tigaie cu picaturi rezervate; gatiti pana cand ceapa este frageda si apoi scurgeti.
Într-un castron mare, amestecați laptele, sarea și ouăle. Se amestecă slănina și ceapa. Într-un castron separat, aruncați brânza și făina împreună, apoi adăugați la amestecul de ouă. Asigurați-vă că amestecați bine.
Se toarnă amestecul de ouă în crusta de plăcintă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până când cuțitul introdus în centrul quiche-ului iese curat. Dacă este necesar, acoperiți marginea crustei cu folie în timp ce coaceți pentru a preveni arderea sau suprasolicitarea.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.