Quiche elvețian și Crab
Quiche elvețian și Crab ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți unt, imitație de carne de crab, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Crab și Quiche elvețian, Quiche elvețian și Crab, și Șuncă și Quiche elvețian.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți ouăle, smântâna, laptele, untul, făina, sarea și piperul negru într-un bol până când sunt bine combinate; amestecați ușor imitația de carne de crab și brânza elvețiană în amestecul de ouă.
Întindeți umplutura în crusta de plăcintă.
Coaceți quiche în cuptorul preîncălzit până când un cuțit introdus în umplutură iese curat, 40 până la 45 de minute.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Profilul nasului și aromei fructelor întunecate, a notelor de prune și cedru sunt frumos echilibrate cu aciditate și structură de tanin pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.