Quiche de sparanghel și Morel
Rețeta sparanghel și Morel Quiche ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă servește 6. O porție conține 477 calorii, 16g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, ceapă verde, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Quiche De Sparanghel, Morel Și Rampă Cu Crustă De Orez Brun, Morel Quiche, și Saut de ciuperci si sparanghel Morel 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, rotiți făina și untul până când amestecul arată ca făina de porumb.
Adăugați 1 ou și rotiți până când aluatul se ține împreună. Apăsați uniform pe partea de jos și 1 1/4 in. partea de sus a unui 9-in. tigaie cu formă de arc; rece.
Preîncălziți cuptorul la 37
Înmuiați ciupercile într-un castron mic cu 1 cană de apă fierbinte până se înmoaie, 15 până la 20 de minute, învârtindu-le din când în când. Stoarceți ușor lichidul.
Tăiați pe jumătate pe lungime dacă este mare. Economisiți lichid pentru o altă utilizare.
Blanch sparanghel într-o cratiță de apă clocotită până abia fraged-clare, aproximativ 45 de secunde.
Se scurge, se transferă într-un castron cu apă cu gheață și se răcește.
Într-un castron, bateți restul de 2 ouă pentru a se amesteca.
Bateți în jumătate și jumătate, sare și piper.
Presărați gruyre și ceapă în crusta pregătită, apoi aranjați sparanghelul și morelele deasupra.
Se toarnă amestecul de ouă peste legume.
Coaceți quiche pe raftul de jos până când umplerea nu mai tremură când este agitată ușor, 40 până la 45 de minute.
Lăsați să se răcească în tigaie pe un raft cel puțin 30 de minute. Slăbiți quiche-ul de pe marginea tigaiei cu un cuțit, îndepărtați janta și feliați.
Se servește cald sau la temperatura camerei.