Quiche de somon afumat fără crustă cu mărar ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 120 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, mărar, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Quiche De Somon Afumat Fără Crustă Cu Mărar, Quiche de somon afumat, mărar și brânză de capră, și Quiche de curcan și spanac afumat fără crustă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un tel. Se amestecă brânza, ceapa, somonul, mărarul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Ceapă
Piper
Somon
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se toarnă amestecul de ouă într-o farfurie de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.