Quiche de rucola și slănină

Quiche de rucola și slănină
Arugulan și Bacon Quiche ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 440 calorii, 10g de proteine, și 36g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oțet balsamic, sare, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Quiche cu slănină și Rucola, Quiche de dovlecei, rucola și slănină, și Quiche Ricottan și Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
2
Adăugați untul și scurtarea. Folosind porniri / opriri, procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
3
Se amestecă suficientă apă cu gheață pentru a forma aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți până când aluatul este suficient de ferm pentru a se întinde, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
4
Intindeti aluatul pe suprafata presarata cu faina la 12-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Transferați în tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Trim consola aluat la 1 inch. Îndoiți consola și apăsați, formând laturi înalte cu grosime dublă. Pierce crusta peste tot cu furculita. Înghețați crusta 30 de minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați înghețat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
6
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți crusta până la maro auriu, piercing cu furculiță dacă bule de crustă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați crusta în raft. Reduceți temperatura la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1
Gatiti slanina in tigaie medie grea la foc mediu-mare pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați pe prosoape de hârtie și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
2
Adăugați șalotă în aceeași tigaie și saut până la licitație, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adauga rucola si saut până la doar veștejit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați oțet balsamic; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
6
Presărați amestecul de rucola, apoi slănina peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Bateți smântâna, ouăle, sarea și piperul într-un castron mare pentru a amesteca. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Se toarnă amestecul în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Coaceți quiche până când umplutura este ușor umflată și aurie, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să stea 10 minute.
11
Tăiați în pene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista