Quiche de praz și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Quiche-ul cu praz și brânză. Această rețetă face 8 porții cu 434 calorii, 11g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, crustă de plăcintă, praz și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Quiche de praz și brânză, Quiche Cu Brânză De Capră Și Praz, și Quiche cu brânză de praz și capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu și sotati prazul până se înmoaie.
Se întinde uniform pe fundul crustei de plăcintă.
Într-un castron, aruncați împreună brânza elvețiană, brânza Romano și făina.
Într-un castron separat, bateți împreună ouăle și smântâna grea.
Se toarnă peste stratul de brânză în crusta de plăcintă. Se acoperă cu feliile de roșii și se condimentează cu sare și piper.
Coaceți 15 minute în cuptorul preîncălzit. Reduceți căldura la 325 grade F (165 grade C) și continuați să coaceți 30 de minute, până când crusta se rumeneste ușor și un cuțit introdus în centrul quiche-ului iese curat.