Quiche De Anghinare
Nevoie de o făină de dimineață fără gluten? Quiche de anghinare ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 228 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți brânză Cheddar ascuțită, orez, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Quiche De Anghinare, Quiche De Anghinare Cu Somon, și Prosciutto și Quiche de anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați orezul, 1/4 cană de brânză, 1/4 cană de înlocuitor de ou, dillweed, sare și usturoi; apăsați într-o plăcuță de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 5 minute.
Aranjați sferturi de anghinare pe fundul crustei de orez; presărați uniform cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Combinați 1/2 cană de înlocuitor de ou rămas, lapte și următoarele 3 ingrediente; se toarnă peste brânză.
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când este setat.
Lăsați să stea 5 minute; tăiat în pene.
Garnisiți cu fâșii de ceapă verde, dacă doriți.