Quiche cu slănină și praz

Quiche cu slănină și praz
Bacon-și-praz Quiche ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 284 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de cimbru, sare și piper, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Quiche Cu Bacon Și Praz, Quiche cu slănină și praz, și Quiche de praz, ciuperci și slănină.

Instrucțiuni

1
Faceți crusta: într-un robot de bucătărie, pulsați cele 2 1/2 căni de făină cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați untul și pulsul până când este dimensiunea mazărelor mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MazăreMazăre
3
Adăugați gălbenușul de ou și apa cu gheață și pulsați până când patiseria este umezită. Întoarceți patiseria pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați de 2 sau 3 ori, doar până se omogenizează. Bateți patiseria în 2 discuri, înfășurați-o în plastic și dați-o la frigider până când este fermă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
FolieFolie
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pe o suprafață făinoasă, rulați 1 disc de patiserie într-o rundă de 12 inci. Ușurați patiseria într-o tigaie de tartă canelată de 10 inci, cu fundul detașabil, fără a se întinde. Tăiați excesul și folosiți-l pentru a repara orice găuri. Dați la frigider coaja de tartă timp de 10 minute. Repetați cu restul de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
6
Tapetați cojile de tartă cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Coji De TartăCoji De Tartă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți cojile de tartă timp de 30 de minute, doar până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Îndepărtați folia și greutățile plăcintei și coaceți crustele timp de aproximativ 15 minute mai mult, până când sunt uscate și aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Transferați tigaile de tartă pe 2 foi de copt rezistente.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Între timp, faceți umplutura: într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat, amestecând, până se rumenesc și crocante, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Scurgeți slănina, lăsând 1 lingură de grăsime în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați prazul și cimbru în tigaie, condimentați cu sare și piper alb și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când prazul se înmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
PrazPraz
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească. Se amestecă slănina și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Împărțiți umplutura de slănină și praz între cojile de tartă. Într-un castron, bateți ouăle cu gălbenușurile și smântâna grea. Condimentează ușor cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
Cremă GreaCremă Grea
Coji De TartăCoji De Tartă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
OuăOuă
PrazPraz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
15
Se toarnă crema în cojile de tartă și se coace aproximativ 30 de minute, rotind foaia la jumătate pentru coacere uniformă, până se umflă și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Transferați quiches-urile într-un raft și lăsați să se răcească timp de 15 minute.
17
Scoateți inelele, tăiați quiches-urile în pene și serviți.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Revista