Quiche cu slănină și praz
Bacon-și-praz Quiche ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 284 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de cimbru, sare și piper, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Quiche Cu Bacon Și Praz, Quiche cu slănină și praz, și Quiche de praz, ciuperci și slănină.
Instrucțiuni
Faceți crusta: într-un robot de bucătărie, pulsați cele 2 1/2 căni de făină cu sarea.
Adăugați untul și pulsul până când este dimensiunea mazărelor mici.
Adăugați gălbenușul de ou și apa cu gheață și pulsați până când patiseria este umezită. Întoarceți patiseria pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați de 2 sau 3 ori, doar până se omogenizează. Bateți patiseria în 2 discuri, înfășurați-o în plastic și dați-o la frigider până când este fermă, aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Pe o suprafață făinoasă, rulați 1 disc de patiserie într-o rundă de 12 inci. Ușurați patiseria într-o tigaie de tartă canelată de 10 inci, cu fundul detașabil, fără a se întinde. Tăiați excesul și folosiți-l pentru a repara orice găuri. Dați la frigider coaja de tartă timp de 10 minute. Repetați cu restul de patiserie.
Tapetați cojile de tartă cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți cojile de tartă timp de 30 de minute, doar până se usucă.
Îndepărtați folia și greutățile plăcintei și coaceți crustele timp de aproximativ 15 minute mai mult, până când sunt uscate și aurii.
Transferați tigaile de tartă pe 2 foi de copt rezistente.
Între timp, faceți umplutura: într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat, amestecând, până se rumenesc și crocante, aproximativ 7 minute.
Scurgeți slănina, lăsând 1 lingură de grăsime în tigaie.
Adăugați prazul și cimbru în tigaie, condimentați cu sare și piper alb și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când prazul se înmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească. Se amestecă slănina și brânza.
Împărțiți umplutura de slănină și praz între cojile de tartă. Într-un castron, bateți ouăle cu gălbenușurile și smântâna grea. Condimentează ușor cu sare și piper alb.
Se toarnă crema în cojile de tartă și se coace aproximativ 30 de minute, rotind foaia la jumătate pentru coacere uniformă, până se umflă și se rumenesc ușor.
Transferați quiches-urile într-un raft și lăsați să se răcească timp de 15 minute.
Scoateți inelele, tăiați quiches-urile în pene și serviți.