Quiche cu Kale, roșii și praz
Quiche cu Kale, roșii și praz ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 112 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare de mare, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Quiche cu Kale, roșii și praz, Quiche de roșii și praz uscate la soare, și Brunch de duminică: șuncă, praz și Quiche de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de plăcintă de 8 inci.
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul aburului. Aduceți apa la fierbere.
Adăugați kale, acoperiți și aburiți până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Se ia de pe foc și se pune în vasul de plăcintă pregătit; adăugați prazul feliat și roșiile cherry.
Bateți ouăle într-un castron; amestecați laptele și amestecul de brânză italiană mărunțită, urmat de rozmarin, sare de mare și piper negru măcinat.
Se toarnă amestecul de ouă în vasul de plăcintă. Se amestecă ușor până când amestecul de ouă și amestecul de varză sunt combinate uniform.
Coaceți quiche în cuptorul preîncălzit până când centrul s-a setat, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor și acoperiți cu parmezan ras. Continuați să coaceți până când quiche se rumeneste ușor deasupra, încă aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și bucurați-vă!