Quiche cu Kale, roșii și praz

Quiche cu Kale, roșii și praz
Quiche cu Kale, roșii și praz ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 112 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare de mare, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Quiche cu Kale, roșii și praz, Quiche de roșii și praz uscate la soare, și Brunch de duminică: șuncă, praz și Quiche de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de plăcintă de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul aburului. Aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați kale, acoperiți și aburiți până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
4
Se ia de pe foc și se pune în vasul de plăcintă pregătit; adăugați prazul feliat și roșiile cherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
5
Bateți ouăle într-un castron; amestecați laptele și amestecul de brânză italiană mărunțită, urmat de rozmarin, sare de mare și piper negru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Gât De PuiGât De Pui
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Se toarnă amestecul de ouă în vasul de plăcintă. Se amestecă ușor până când amestecul de ouă și amestecul de varză sunt combinate uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
7
Coaceți quiche în cuptorul preîncălzit până când centrul s-a setat, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți din cuptor și acoperiți cu parmezan ras. Continuați să coaceți până când quiche se rumeneste ușor deasupra, încă aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Scoateți din cuptor și bucurați-vă!
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista