Quiche Cu Brânză De Sparanghel
Sparanghel brânză Quiche ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 204 calorii. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți brânză de vaci, ou, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Sparanghel și Quiche de brânză elvețiană, Quiche cu sparanghel și brânză de capră, și Brânză De Capră-Quiche Fără Crustă De Sparanghel.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 4 căni de apă la fiert.
Adăugați sparanghel; acoperiți și fierbeți timp de 3 minute.
Scurgeți și așezați imediat sparanghelul în apă cu gheață.
Se scurge și se usucă. Aranjați jumătate din sulițe într-un model de spițe într-un 9-in uns. plăcinta.
Într-un blender, combinați smântâna, brânza de vaci, albușurile de ou, oul și untul; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Adăugați 3 linguri de parmezan, făină, praf de copt și sare; acoperiți și procesați până la amestec. Se toarnă cu grijă peste sparanghel. Aranjați sparanghelul rămas într-un model de spițe deasupra.
Se presară cu parmezan rămas.
Coaceți la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.