Quiche

Quiche
Rețeta Quiche ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 714 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,48 USD pe porție. Această rețetă de la Use real Butter are 1 fani. Un amestec de brânză gruyere, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Quiche de dovlecel și brânză de capră (Quiche de Zucchini au ch, de asemenea, de dovleac), Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon), și Madame Quiche ' s Quiche au Fromage pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cru Monplaisir Bordeaux Superieur. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Artizanale cu stil lustruit, oferă aromatice Bordeaux clasice de prune, smochine, grafit, coacăz negru și un dram de stejar. Cabernet adaugă structură și fermitate taninurilor altfel mătăsoase, finisaje moderat lungi și proaspete cu frunze. Pereche cu un rozmarin și cimbru fiert miel umăr sau burgeri coaste scurte acoperit în Gruyere.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista