Queso Al Horno
Queso Al Horno ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,16 USD pe porție. O porție conține 349 calorii, 18g de proteine, și 20g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați brânză jack, tortilla de porumb, roșii coapte ferme și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Calabazas y Camotes al Horno, Locrio de chorizo hecho al horno, și Orez copt (Arroz al Horno).
Instrucțiuni
Tăiați brânza asadero în felii de 1/8 până la 1/4 inch și așezați-vă într-un strat suprapus pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale unei tigaie de 1 1/2 litru (aproximativ 9 x 12 in.).
Scoateți și aruncați tulpina, semințele și venele din chili.
Tăiați chili transversal în felii de 1/4 inch. Împrăștiați chili și ceapă peste brânză.
Stivați tortilla, tăiați stiva în jumătate și puneți jumătățile împreună pe o foaie de folie grea (aproximativ 12 pe 24 in.); sigilați tortilele în folie.
Pregătiți grătarul pentru căldură directă.
Dacă folosiți brichete de cărbune, acoperiți firegrate cu un singur strat solid de cărbuni aprinși; lăsați-i să ardă la căldura dorită. Setați grătarul la loc și măsurați căldura.
Dacă utilizați un grătar pe gaz, întoarceți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele la căldura dorită. Setați grătarul la loc și măsurați căldura.
Când grătarul este mediu (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde), setați pachetul de tortilla și tigaia cu brânză pe grătar. Întoarceți pachetul des până când tortilele sunt fierbinți în centru, aproximativ 5 minute; înfășurați într-un prosop gros și puneți-l într-un coș.
Încălziți brânza asadero până se topește, 10 până la 15 minute; se presară cu brânză cotija.
Pentru a mânca, amestecați amestecul de brânză pe bucăți de tortilla și adăugați roșii după gust. Înfășurați tortilla pentru a închide umplutura.