Quesadillas umplute cu ciuperci și brânză de capră

Quesadillas umplute cu ciuperci și brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Quesadillas umplute cu ciuperci și brânză de capră. Această rețetă face 6 porții cu 315 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, mentă, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci Umplute Cu Brânză De Capră, Ciuperci umplute cu ierburi și brânză de capră, și Pui umplut cu ciuperci și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie mică la foc mediu-mare. Când untul a încetat să mai spumeze și să clocotească, adăugați ciupercile și presărați sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ciupercile au renuntat la umiditate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se presară cu șalotă și se gătește până când șalota s-a înmuiat, umezeala s-a evaporat și ciupercile sunt destul de fragede, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
3
Se ia de pe foc și se amestecă menta și brânza de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Încălziți uleiul pe o plită la foc mediu; folosiți o spatulă pentru a o distribui, astfel încât suprafața să fie acoperită uniform. Dacă nu aveți o tavă mare, puteți folosi o tigaie, dar va trebui să gătiți quesadillas în mai multe loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Adăugați tortilele și gătiți pe o parte până se înmoaie, 1 până la 2 minute. Întoarceți-le pe cealaltă parte și lingurați 3 până la 4 linguri din amestecul de ciuperci din centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Presărați peste o parte din mozzarella tăiată cubulețe și folosiți o spatulă pentru a împături tortilla în jumătate în jurul umpluturii.Gatiti pana cand tortilla incepe sa se rumeneasca pe o parte, aproximativ 2 pana la 3 minute, apoi intoarceti pe cealalta parte si gatiti pana cand tortilla se rumeneste pe acea parte si mozzarella se topeste, cu aproximativ 2 pana la 3 minute mai mult. Dacă o parte din brânza topită se scurge pe grătar, este și mai bine. Repetați dacă este necesar pentru a consuma toate tortilele și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Coapte Cu Viță De Vie (aproximativ 2 Roșii)Roșii Coapte Cu Viță De Vie (aproximativ 2 Roșii)
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Serviți imediat sau păstrați cald într-un cuptor de 250 de grade până când toate quesadillas au fost făcute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista