Quesadillas umplute cu ciuperci și brânză de capră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Quesadillas umplute cu ciuperci și brânză de capră. Această rețetă face 6 porții cu 315 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, mentă, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci Umplute Cu Brânză De Capră, Ciuperci umplute cu ierburi și brânză de capră, și Pui umplut cu ciuperci și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie mică la foc mediu-mare. Când untul a încetat să mai spumeze și să clocotească, adăugați ciupercile și presărați sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ciupercile au renuntat la umiditate, aproximativ 5 minute.
Se presară cu șalotă și se gătește până când șalota s-a înmuiat, umezeala s-a evaporat și ciupercile sunt destul de fragede, încă aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă menta și brânza de capră.
Încălziți uleiul pe o plită la foc mediu; folosiți o spatulă pentru a o distribui, astfel încât suprafața să fie acoperită uniform. Dacă nu aveți o tavă mare, puteți folosi o tigaie, dar va trebui să gătiți quesadillas în mai multe loturi.
Adăugați tortilele și gătiți pe o parte până se înmoaie, 1 până la 2 minute. Întoarceți-le pe cealaltă parte și lingurați 3 până la 4 linguri din amestecul de ciuperci din centru.
Presărați peste o parte din mozzarella tăiată cubulețe și folosiți o spatulă pentru a împături tortilla în jumătate în jurul umpluturii.Gatiti pana cand tortilla incepe sa se rumeneasca pe o parte, aproximativ 2 pana la 3 minute, apoi intoarceti pe cealalta parte si gatiti pana cand tortilla se rumeneste pe acea parte si mozzarella se topeste, cu aproximativ 2 pana la 3 minute mai mult. Dacă o parte din brânza topită se scurge pe grătar, este și mai bine. Repetați dacă este necesar pentru a consuma toate tortilele și umplutura.
Serviți imediat sau păstrați cald într-un cuptor de 250 de grade până când toate quesadillas au fost făcute.