Quesadillas negru și albastru

Rețeta Quesadillas negru și albastru ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 16 minute. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ceapă, brânză, tortilla de făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi glazura balsamică, puteți urma acest fel principal cu Pâine De Afine Glazurată Cu Portocale ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui negru și albastru-combină atât măsline negre, cât și brânză albastră, împreună cu un sân dezosat fără piele, Quesadillas Cu Brânză Albastră, și Quesadillas De Vită Mărunțită Și Brânză Albastră.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa; saut 3 până la 4 minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Top jumătate din fiecare tortilla uniform cu carne de vită, ceapă și brânză. Îndoiți tortilele în jumătate.
Întoarceți tigaia la căldură. Înveliți uniform tigaia și ambele părți ale quesadillas cu spray de gătit.
Așezați 2 quesadillas în tigaie; gatiti 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu quesadillas rămase.
Tăiați fiecare quesadilla în 4 pene; stropiți cu 1 linguriță glazură.