Quesadillas la grătar cu Nopales și salsa Slaw
Rețeta Quesadillas la grătar cu Nopale și salsa Slaw este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 2,08 USD pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 371 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți qt. varză, ceapă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Pui, Salsan verde și Nopale, Quesadillas Hominy cu Salsa Tomatillo la grătar, și Nopale La Grătar Cu Roquefort.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru căldură mare (450 până la 550; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde). Între timp, încălziți 1 lingură. ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, ardeii iute si nopalele pana se inmoaie si incep sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și se ia de pe foc.
Așezați 4 tortilla pe o foaie de copt.
Presărați fiecare cu 1/4 cană de brânză și 1/2 cană de amestec de legume calde. Completați fiecare cu o a doua tortilla.
Folosind un teanc de prosoape de hârtie cu ulei și clești, grătar de gătit cu ulei. Folosiți o spatulă pentru a transfera quesadillas la grătar; gătiți, rotind o dată, până când apar urme de grătar și brânza este topită, aproximativ 2 minute.
Scoateți din grătar, tăiați fiecare în sferturi.
Într-un castron mic, combinați varza, salsa, sucul de lămâie, coriandrul și un vârf de sare.
Serviți quesadillas cu slaw și smântână, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.