Quesadillas de șuncă și Mango la grătar

Gratar șuncă și mango Quesadillas ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 453 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Dacă aveți la îndemână tortilla multigrain, ceapă verde, chutney de mango și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), Quesadillas de șuncă și Mango pentru doi, și Quesadillas de pui și Mango la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți 2 linguri de chutney de mango peste jumătate din fiecare tortilla. Se acoperă uniform cu șuncă, brânză și ceapă. Îndoiți tortilele în jumătate.
Așezați quesadillas pe un grătar acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare. Grătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se topesc auriu și brânza.
Tăiați fiecare quesadilla în 4 pene.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.