Quesadillas De Sparanghel De Crab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Quesadillas de sparanghel de Crab. O porție conține 264 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brânză mexicană, uleiul de canolan, imitația de carne de crab și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Quesadillas De Crab, Quesadillas De Crab, și Quesadillas De Crab sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pe două tortilla, stratificați fiecare cu 1/2 cană de brânză, 1/2 cană de sparanghel, 1/4 cană de crab, 1 lingură de sos picante și brânză rămasă. Se acoperă cu tortilele rămase; apăsați ușor în jos.
Într-o tigaie mică acoperită cu spray de gătit, gătiți câte o quesadilla în ulei timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când brânza este topită.
Tăiați fiecare în șase pene.
Se servește cu smântână, măsline și sosul picant rămas.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Quesadilla funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ross8. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette beciurile Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.